Functieomschrijvingen

 

Eindredactie

Taalfanaten opgelet! Ken jij de regels van het Groene Boekje uit je hoofd en vind je het leuk om kritisch te kijken naar de opbouw en de inhoud van een artikel? Als eindredactielid komt dat goed van pas. Je geeft feedback op artikelen van andere redacteuren, waardoor de kwaliteit hoog blijft.


Webredactie
Als webredacteur beheer je de website en de Facebookpagina van de Cul. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en je zorgt ervoor dat de Cul ook digitaal gelezen wordt. Verder zorg je er ook voor dat de social media accounts van de Cul up-to-date blijven! Enig verstand van websites en werken met WordPress werkt in je voordeel.


Beeldredactie
Hou je niet alleen van schrijven, maar weet je ook precies welk beeld bij welk artikel past? Als beeldredacteur vul jij de artikelen van andere redacteuren aan met jouw foto’s, tekeningen en meer. Want zonder beeld, geen Cul.


Acquisitie
Wind jij iedereen om je vinger? De acquisitie is verantwoordelijk voor het binnenhalen van adverteerders die het mede mogelijk maken om vier keer per jaar een Cul uit te brengen.


Vormgeving
Ben jij perfectionistisch en creatief, dan zoeken wij jou voor het ontwerpen van de Cul. De lay-out zorgt ervoor dat alles op zijn plek valt en tot zijn recht komt in het blad. Jij ontwerpt de Cul van cover tot staart.


Reiscoördinator
Vorig jaar bezochten we Griekenland, dit jaar Estland. Wat wordt volgend jaar onze bestemming? Als reiscoördinator zorg je ervoor dat de Cul ook volgend jaar weer internationaal kan gaan: je bent verantwoordelijk voor het organiseren van de befaamde reportagereis.


Penningmeester
Word jij warm van geldstromen? Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van de Cul. Je beheert de rekening van de Cul, je maakt begrotingen en je zorgt er bijvoorbeeld voor dat de drukker wordt betaald.


Eventmanager
Ben jij een ster in organiseren? De eventmanager organiseert Cul-evenementen met behulp van andere redactieleden, tijdschriften en Kwakiutl. Als eventmanager ben je ambitieus en heb je veel ideeën. Van het organiseren van het evenement, van het huren van een zaal tot het meedenken over de inhoud van het evenement en van het mailen naar sprekers tot contact met de penningmeester over de begroting!